Csökkenéssel zártak a nyugat-európai piacok

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.
Papp Zsolt, 2017. május 17. szerda, 17:54
Fotó: Napi.hu

A londoni FTSE100 index 0,23 százalékos, a frankfurti DAX-30 1,31 százalékos csökkenéssel, a párizsi CAC-40 mutató 1,54 százalékos mínusszal fejezte be a napot - írja az MTI.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 83 cent emelkedéssel, 52,48 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 1,12 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index pedig 1,09 százalék mínuszban volt, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 1,59 százalék csökkenést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK