Csökkenéssel zártak a nyugat-európai piacok

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
Domokos László, 2017. június 23. péntek, 18:31
Fotó: MTI/EPA

A londoni FTSE100 index 0,20 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,49 százalékos mínusszal, a párizsi CAC-40 mutató 0,35 százalékos csökkenéssel fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 40 cent emelkedéssel, 45,62 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,01 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index pedig 0,17 százalék pluszban volt, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 0,20 százalék emelkedést jelzett - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK