Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A magyar állam szavazatainak száma 124 millió 920 ezer 950 szavazatról 42 millió 978 ezer 004 szavazatra csökkent, az alapítványé 81 millió 942 ezer 946 darabra nőtt - közölte a Mol.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és az alapítvány tájékoztatta a társaságot arról, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemet fenntartó Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány oktatási tevékenységének támogatásáról szóló törvény alapján augusztus 18-án került az alapítvány tulajdonába az állam tulajdonát képező 81 millió 942 ezer 946 darab Mol törzsrészvény.

A Mol Nyrt. részvényeit a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzik. A papírok szerdán némi csökkenés után 1719 forinton zárták a kereskedést. Az elmúlt egy évben legmagasabb árfolyamuk 3090, a legalacsonyabb 1510 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!