Az ÁKK 35 milliárd forint értékben hirdetett meg 3 hónapos diszkont kincstárjegyet jegyzésre, az elsődleges forgalmazók 122,05 milliárd forint jegyzési ajánlatából a meghirdetettnél 10 milliárd forinttal nagyobb összeget fogadott el.

A keddi aukció átlaghozama 0,82 százalék volt, amely 6 bázisponttal alacsonyabb az előző aukció átlaghozamánál, és 3 bázisponttal alacsonyabb a másodpiaci referenciahozamnál.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!