A tavalyi évben 3,397 milliárd forint árbevételt ért el a Budapesti Értéktőzsde, ami 6,4 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál - tette közzé a társaság a saját honlapján.

A szöveges tájékoztató nélküli mérlegből annyi derül ki csupán, hogy a tőzsdei tevékenység eredménye az árbevételnél kisebb mértékben 2,4 százalékkal emelkedett, ami 1,505 milliárd forintot eredményezett. Az adózott eredmény ugyanakkor 5 százalékkal 1,320 milliárd forintra esett vissza. Ennek oka, hogy 2009-ben 250 millió forint pénzügyi eredményt értek el, míg tavaly ez a szám már csak 97 millió forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!