Az MKB mérleg szerinti eredménye azonban egy százalékkal javult, mivel a tavalyi év gyakorlatával szemben az idén nem képeztek tartalékot. Jelentősen megnövekedett a díjbevételekből valamint az értékpapírokból származó cégbevétel. A kamatkülönbözet 8,7 százalékkal nőtt. A pénzügyi és egyéb üzleti műveletek eredménye azonban jelentősen megcsappant, ráadásul az idén nem számolhatott a cég adósságkonszolidációból származó bevétellel, ami a tavalyi évben 1,1 milliárd forintra rúgott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!