A BÉT irányadó indexe 0,9 százalékos mínuszban nyitott, majd fokozatosan dolgozta le hátrányát, ám a dél után pár perccel feljegyzett 25 884 pont még így is 0,2 százalékos mínuszt takar. A vezető papírok közül az OTP 9544 forinton stagnált, a Magyar Telekom pedig 0,2 százalékkal 922 forintra erősödött, a Mol 0,3 százalékkal ŰŰ23 190 forintra, a Richter pedig 1,2 százalékkal 37 800 forinton gyeggült.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!