Csökkentek az állampapír-hozamok

Az állampapírok másodlagos piacán a kedvező inflációs adatnak köszönhetően megélénkült a kereslet, s ennek nyomán egységesen délnek vették az irányt a referenciahozamok.
Ádám Viktor, 2003. január 15. szerda, 16:47
Fotó:

A referenciahozamok a diszkontkincstárjegyek esetében 5-9 bázisponttal lettek kisebbek, mint tegnap, az éven túli lejáratoknál pedig már a 15 bázispontos értéket is meghaladta a lemorzsolódás mértéke.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK