Csöndesen csúszik vissza a BUX

Egy blue chip ára sem emelkedett délig a Budapesti Értéktőzsdén, az árak lassan csorognak lefelé.
NAPI, 2009. augusztus 19. szerda, 12:29

Reggel óta minimálisan 0,45 százalékkal esett a BUX. Az OTP 4 485, míg a Mol 13 625 forinton áll, azaz a nyitás óta sorban 1,04 és 0,4 százalékos esést jelent.

Az Egis elhanyagolható csökkenéssel 19 840 forintba, míg a Richter lényegebén változatlan áron 36935 forintba kerül. A Magyar Telekom 702 forint áll, amely csak 5 forinttal marad el a reggeli értékétől.

A forgalom valamivel átlag alatti.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK