Csöndesen erősödött a forint

A forint erősödött a mai napon, az euró jegyzése a keddi 251,20 forintos zárásról 250,40 forintig süllyedt délután háromra.
NAPI Online, 2007. október 17. szerda, 15:24
Fotó:

A mozgás mögött - azon túl hogy alacsony forgalom mellett ment végbe - a török líra erősödése és a dollár gyengülése húzódott meg. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a reggeli béradat - enyhülő nyomásról lehet beszámolni béroldalról, ami lehetővé teszi a gyorsabb kamatcsökkentést, ami elvileg a forint gyengülése felé mutat - és az indiai tőzsde zuhanása nem éreztette hatását számottevő mértékben. A dollár jegyzése 176,30 forinton állt délután, szemben a keddi 177,40 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK