Az irányadó pesti mutató röviddel a kezdés után 0,2 százalékkal gyengült, ám még így is 26 ponttal a 24 ezres szint felett maradt. A vezető papírok felemás rajtot produkáltak. A Mol 0,4 százaklékkal 22 900 forintra, a Richter 0,1 százalékkal 44 450 frointra süllyedt, míg a a Magyar Telekom 0,4 százalékkal 1019 forintra, az OTP pedig 0,3 százalékkal 8320 forintra hízott. A Budapesti Műszaki és Gazdaságutdományi Egyetemtől kapott, tegnap bejelentett félmilliárd forintos megbízás megtette hatását, a Freesoft-papírok árfolyama pár perc alatt 4,5 százalékkal emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!