A tech papírok Nasdaq Composite indexe 1 százalékos emelkedéssel 2218 ponton zárt, ilyen magas értékre 2001 júniusa óta nem volt példa. Jótt tett a kereskedésnek az is, hogy a kereskedelmi minisztérium friss adatai szerint nem csökkent a fogyasztási kedv, júniusban a háztartási kiadások 0,8 százalékkal nőttek. A rallyt a Microsoft is segítette, a cég részvényei 26,81 dolláros, 7 hónapos csúcson zárták a kereskedést. A Dow Jones ipari átlag 0,6 százalékot javult és 10 683 ponton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!