Csúcsot döntött az S&P 500

A New York-i értéktőzsde irányadó mutatói 0,3 százalék körüli emelkedéssel zártak kedden.
Domokos Erika, 2017. szeptember 12. kedd, 22:37
Fotó: Pixabay

A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 0,28 százalékkal, az S&P 500-as mutató 0,34 százalékkal lett magasabb, míg a technológiai részvények Nasdaq Composite indexe 0,34 százalékot nőtt - írta az MTI.

Fellélegzés van a világ tőzsdéin, Európában tovább emelkedtek a vezető tőzsdék, míg a tengerentúlon az S&P 500 új történelmi csúcsot döntött - írta a Porfolio.hu.

Drágultak a banki részvények a kötvényhozamok emelkedésére. Az Apple árfolyama 0,3 százalékos emelkedést jelzett kora este röviddel azelőtt, hogy a cég bemutatja iPhone mobiltelefonjának új változatát - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK