Ázsiában csúnya, majdhogynem 3 százalékos mínuszokat láthatunk, Európában is további eső nap látszik, így a tegnap megkezdődött korrekció folytatódhat a BÉT-en - vélekedett Varjú Péter az Erste üzletkötője. 

A svájci frank 212 fölött jár, aminek erős negatív hatása lesz az OTP-re. A 5500-as szint eltörése az emelkedő trend halálát jelentheti a bankpapírnál, ha ez megvalósul, akár az 5000-s szintet is láthatjuk elég gyorsan.
 
Amúgy is kifeszített hangulat volt, nagyon pozitív volt mindenki, a legutóbbi felmérések szerint az alapok készpénzállománya alacsony volt, vagyis nem maradt elkölthető pénz. Ennek alapján a tegnapi kereskedési szünet után ma Amerika is bekapcsolódhat az esésbe.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!