A hangulatot az Apple olcsóbb iPhone-jaival kapcsolatos csalódások és Barack Obama amerikai elnöknek a szíriai ellencsapás további halasztásáról szóló bejentése határozta meg. Az Apple magyar idő szerint fél öt előtt pár perccel több mint 5 százalékos mínuszban volt, miután befektetők úgy vélték, a cég olcsóbb telefonjainak ára túl magas lesz a feltörekvő piacok fogyasztói számára.

A Dow indexe áll egyedül a pluszos zónában, 0,2 százalékos nyereséggel, az S&P-500 0,3, míg a Nasdaq 0,6 százalékos esésben volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!