Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az idézett forrás a várható csúszást azzal indokolta, hogy még mindig nem sikerült kiválasztani a részvénykibocsátás helyszíneit. A részvénykibocsátást eredetileg 2018 második felére tervezték.

Azt már tudni lehet, hogy a részvénykibocsátásban a JPMorgan Chase & Co, a Morgan Stanley és a HSBC Holdings Plc segédkezik.

Legutóbbi információk arról szóltak, hogy a szaúdi kormány a rijádi tőzsde mellett egy, vagy több külföldi tőzsdén helyezi el az olajtársaság részvényeit. Külföldi helyszínként a New York-i értéktőzsdéről hallani a legtöbbet, ezt a cég azonban nem erősítette meg és piaci információk szerint még mindig versenyben van például Torontó és London.

Értesülések szerint a Saudi Aramco összesen 49 százalékos részesedését dobják piacra tíz év alatt. Első lépésben legfeljebb 5 százaléknyi tulajdonhányad eladására kerülhet sor 100 milliárd dollár értékben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!