Csúszik az Apple-jelentés

Egy nappal későbbre halasztotta idei első negyedéves jelentésének közzétételi időpontját az Apple. Erre egyes hírek szerint azért került sor, mert egy korábbi igazgatósági tag temetésén vesz részt sok felsővezető - írja a Marketwatchra hivatkozva a portfolio.hu.
portfolio.hu, 2016. április 21. csütörtök, 17:02
Fotó: MTI/EPA

Tegnap megváltoztatta az Apple az idei első negyedéves eredmény beszámolójának tervezett közzétételi időpontját, ami így egy nappal későbbre tolódott. Az Apple így április 25. helyett április 26-án teszi majd közzé beszámolóját.

Egyes hírek szerint erre azért került sor, mert a társaság egy korábbi igazgatósági tagjának, Bill Campbellnek a temetésén vesz részt több felső vezető is. Campbell a héten hunyt el.

Az Apple negyedéves jelentéseit mindig kiemelt figyelem övezi, ez most különösen igaz lehet, hiszen az előrejelzések szerint most először fordulhat elő a vállalatnál, hogy az iPhone eladások év/év alapon visszaesést mutatnak. Erre az okostelefon 2007-es évi bemutatása óta nem volt példa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK