A svájci frank árfolyama stabilizálódott csütörtök reggelre: 218,33 forint volt, szerdán este 218,39 forintot ért. A japán jenhez képest kissé gyengült a forint : 100 japán jen 263,81 forintot ért, szerdán este 262,89 forintot. A kereskedők a szerdán megindult erősödést nemzetközi fejleményekkel magyarázták, egyebek mellett azzal, hogy jó makroadatok érkeztek az Egyesült Államok feldolgozóiparáról. Ettől jobb kedvre derültek a befektetők, kérdés azonban, hogy meddig tart kockázatvállalási hajlandóságuk javulása. Ha romlik a hangulat, akkor az euróárfolyam akár 290 forintig is felmehet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!