Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A keddi cunami után, amiben a hosszú hétvége előtti pozíciózárások is közrejátszottak, csendesebb kereskedés zajlik a bankközi devizapiacon, de a hangulat továbbra is igen negatív - tájékoztatott Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője, aki szerint a CIB anyabankjától érkezett kommentár mindent elmond arról, hogyan érezhetik mostanában magukat Magyarország kapcsán a befektetők.

A szakember úgy véli, a 307,50-308-as szint egyelőre megfoghatja a forint gyengülését, amennyiben sem az MNB, sem a kormány részéről nem érkezik újabb, a piacokat sokkoló nyilatkozat.

Szerda délelőtt 50 filléres sávban, 306,80-307,30 forint között ingadozott az euró jegyzése, fél 11 után 307,10 volt az ár. Ugyanekkor a dollár egysége 305,80, a svájci franké 249,10 forinton állt, az euró/dollár pedig 1,3025-ön tanyázott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!