Annak ellenére, hogy a nap folyamán több kisebb-nagyobb kellemetlen információ látott napvilágot, mint Ukrajna rossz gazdasági helyzete vagy egyes brókercégek leminősítései, a BUX délután három óráig igen stabilan viselkedett. Gyakorlatilag egész nap a nap legelején elért másfél százalékos pluszt jelentő, 21 400 pont körüli szinten mozgott.

Az OTP az emelkedés egyik motorja, 5700-5750 forintos ára két százalék körüli emelkedés, és hasonló mértékben drágult a Richter is 42 100 körül. A Mol szerényebb emelkedést mutatott, a Magyar Telekom pedig minimális, egy forintos mínuszban járt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!