A Dédász tavalyi jó eredménye annak köszönhető, hogy a társaság 160 fővel csökkentette a létszámot, az 1997 óta regisztrált létszámcsökkenés így elérte a 40 százalékot. A cég vezetése ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a hatékonyság javulás idén már nem lesz képes ellensúlyozni a régió áramfogyasztásának 1 százalékos csökkenéséből és a hatósági árszabályozásból eredő bevételkiesést. A közgyűlésen elhangzott, hogy a társaság továbbra is törekszik a megegyezésre az MVM Rt-vel, ahogyan az új hálózatok telepítésekor kész megállapodni az önkormányzatokkal az oszlopdíjakról is, amennyiben egy összegben meg tudja váltani a póznák helyét. A már meglevő oszlopokra csak akkor fizet a Dédász, ha erre a bíróság kötelezi.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!