Egyelőre úgy tűnik folytatja két hetes rossz szériáját a Dow Jones ipari átlaga és az S&P-500, hiszen az amerikai költségvetés körüli bizonytalanság miatt az előbbi 0,8, míg utóbbi 0,7 százalékos mínuszban állt a kereskedés megnyitása után közel fél órával. Nem örülhet a Nasdaq sem, amely bár az elmúlt hetet összességében a pozitív tartományban zárta, ám most ő is 0,6 százalékos mínuszban állt.

Az elemzők szerint a jövő héten meglehet a megállapodás az érintett felek között, ám az addigi bizonytalanság a gazdasági és monetáris kérdésekben rendkívül irritáló - fogalmazta meg a kereskedők általános véleményét Peter Boockvar, a Lindsey Group vezető piaci stratégája.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!