Budapesten a blue chipek közül a Matáv 6, az OTP 10 forintot esett, míg a Richter 15 forinttal került feljebb. A Budapesti Értéktőzsdén a kibocsátó kérésére a mai napra felfüggesztették a Mol részvények kereskedését. A társaság indokolása szerint ma kormánydöntés várható a 23 százalékos állami részesedésének eladásáról. Megszületett kedden a megállapodás David Beckham és a Real Madrid között, amely szerint az angol válogatott csapatkapitánya négy évre a spanyol klubhoz szerződik. Keddhez hasonlóan szerdán is az exportőrök húzták felfelé a japán tőzsdeindexeket, akiknek a gyengébb jen és keddi Wall Street-i enyhe optimizmus adott lökést. A hazai brókercégek közül elsőként a Takarékbankot vette fel tagjai közé a frankfurti értékpapírpiacot működtető Deutsche Börse. A pénzintézet június 17-én kezdte meg hivatalosan tevékenységét. A Kereskedelmi és Hitelbank számlavezetési rendszerével kapcsolatos feljegyzéseket, riportokat, és ügyfél adatokat is tartalmazó papírokat találtak egy XIII. kerületi parkban. Az iratok részben banktitkot, részben pedig belső információkat tartalmaznak. Az építőipari termelés volumene 2003 áprilisában kiigazítva és kiigazítatlanul is 10,7 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest - közölte a KSH.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!