Budapesten a blue chipek közül a Matáv 7, az OTP 3, a Richter 235 forinttal lett olcsóbb, míg a Mol 10 forintot drágult. A francia gazdaság alig 0,8 százalékkal bővül az idén - jelezte előre a párizsi statisztikai hivatal (INSEE), amely az egész eurózónára 0,5 százalékos növekedést prognosztizál. Májusban 0,3 százalékkal estek vissza a német termelői árak - jelentette a szövetségi statisztikai hivatal - , elsősorban az olajárak csökkenése miatt. A 23 milliárd forintos beruházással Szekszárd térségében épülő Duna-híd és a hozzá csatlakozó M9 út, valamint egyéb létesítményeit Idén az első négy hónapban a bruttó nominális átlagkereset 14,8 százalékkal, a nettó 18,5 százalékkal, a reálkereset pedig (a fogyasztóiár-index 4,4 százalékos növekedése mellett) 13,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - közölte a KSH Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. a Malévnál vizsgált ügyek többségét rendezettnek találta, egyes esetekben azonban további vizsgálatot tart szükségesnek, többek között a Malév ingatlanjaival kapcsolatban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!