Az Édász Rt. bejelentette, hogy július 1-jével csökken az MVM-től átvett villamos energia beszerzési ára. Ezzel egyidejűleg megszűnt a jogvita az ÉDÁSTZ és az MVM között, az ÉDÁSZ kiegyenlítette az első félévben a vita miatt visszatartott pénzeket. A Prímagáz Rt. bejelentette, hogy eladta budaörsi ingatlanait. A NAPI Gazdaság korábbi értesülései szerint a Prímagáz budaörsi telepét a Porsche Hungária Rt. vette meg, az ingatlant szakértők 1-1,5 milliárd forintra becsülik. Az ingatlan a Prímagáz könyveiben gyakorlatilag nulla értéken szerepelt, ezért a bevétel egy az egyben növelheti a Prímagáz eredményét. Nem erősödött, de tartotta magát a forint árfolyama ma reggel. Nyitáskor 240,90 forntot kellett adni egy euróért, ami azt jelenti, hogy az árfolyam a sáv erős oldalán a centrumtól 12,2 százalékon állt. Az euró ma reggel rég nem látott mélységbe zuhant a dollárral szemben, egy euróért még 0,84 dollért sem kellett adni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!