DÉLELŐTTI ÖSSZEFOGLALÓ

Az India és Pakisztán közötti feszültség miatt csökkentek a hagyományos amerikai tőzsdeindexek. a Dow 0,11, az S&P 0,23 százalékkal zárt lejjebb, mint egy nappal korábban a Nasdaq viszont csaknem fél százalékkal erősödött. Az európai indexek szerény mértékben emelkednek ma délelőtt, a DAX megy a legjobban 0,5 százalékkal a CAC ,25, az FTSE 0,1 százalékkal nő.
Máté Dániel, 2002. május 31. péntek, 08:14

A Moody's rontott Japán hosszú lejáratú szuverén adósságának besorolásán, de ezt a jen nem érezte meg, sőt ismét a jegybank intervenciója állította meg az erősödést 123 jen/dollárnál.
A magyar GDP a várakozásoknál lényegesen gyengébb lett, ez viszont a forintra nem hatott, talán azért mert a 2,9 százalékos növekedés 8,6 százalékos beruházási dinamikával párosult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK