DÉLELŐTTI ÖSSZEFOGLALÓ

Vegyes képet mutatnak az európai piacot, de inkább a apesszimizmus jellemző. A Footsie maradt a veszteséges tartományban, a CAC-40 nyeresége 0,02 százalékra olvadt, a DAX pedig növelte veszteségét.
Molnár Csaba, 2002. június 11. kedd, 09:47

Az ötödik hónapban 0,5 százalékos volt az infláció, év/év alapon pedig 5,6 százalékos. A Matáv nem vesz részt a bolgár telefontársaság (BTC) privatizációjára kiírt tenderen. A Postabank június 27-i rendkívüli közgyűlése elé terjeszti a számviteli törvény szerinti 2001. évi konszolidált beszámolóját, amely szerint a mérleg szerint eredmény -3,278 milliárd forint volt.
Az idei negyedik hónapban a német külkereskedelem 9,3 milliárd euró többletet produkált, az egy hónappal korábbi 11,7 milliárd euró többlet után. A két legnagyobb brit olcsó légitársaság közül az easyJet Plc ma bejelentette, hogy májusban 43 százalékkal több utast szállított az egy évvel korábbinál, a Go-Fly utasszáma pedig 89 százalékkal ugrott meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK