Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Hollandia legnagyobb pénzügyi szolgáltatója, az ING Groep NV negyedik negyedéves profitja kissé lejjebb csúszott éves szinten, mivel a korábbi összeg dupláját volt kénytelen félretenni a rossz hitelek miatti veszteségek fedezésére. Megugrott a japán Brigdestone forgalma és vele együtt a nyeresége is az elmúlt év folyamán, miután abroncsai, különösen a Firestone-gumik rendkívül keresettek voltak a külpiacokon, elsősorban Észak-Amerikában. Az euró elfogadásáról és az angol font feladásáról szóló vita közben a brit hatóságok nem fordítanak túl nagy figyelmet a polgárok tájékoztatására. Így eshet meg az, hogy tíz emberből nyolcan nem tudják, mennyit ér egy font euróban. Magyarországon tavaly a kiskereskedelmi forgalom volumene 2002-ben kiigazítv 8,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a KSH. Az élelmiszerforgalom 10,8 százalékkal, a textil-, ruházati és lábbelikereskedelemben 8,0 százalékkal bővült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!