A ma közzétett gyorsjelentések - Danubius, Démász, Zalakerámia - ugyan megfelelnek a várakozásoknak, a negatív nemzetközi tőkepiaci hangulatban azonban nem valószínű, hogy a BÉT jelentősebben erősödni tudna. Az amerikai könnyűolaj ára 34 dollár felé emelkedett, miután az OPEC-miniszterek a vasárnapi bécsi értekezletükön kizárták a termelés további emelését az év hátralévő részére.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!