A New York-i tőzsdék tegnapi fantasztikus teljesítménye után - a Nasdaq rekordmértékben, 10,5 százalékkal, a DJIA 3,2 százalékkal emelkedett - ma a Fed úgynevezett Bézs Könyvére várnak a piacok, amely vélhetőleg ugyancsak a kamatcsökkentéssel biztató lassulásról számol majd be, Greenspan tegnapi beszédéhez hasonlóan. Ázsia követte az amerikai trendet, a Nikkei 1,32 százalékos emelkedéssel zárt. Ünneprontó volt viszont az Apple: negyedéves üzemi veszteséget helyezett kilátásba, amelyre három éve nem volt példa. Idehaza a Globus bejelentette, milyen portfóliókra tesz ajánlatot az MFB-nek, köztük van az Aranyfácán védjegy is. A CIB egymillió forintos bírságot kapott a PSZÁF-tól, mert megsértette a szabályokat a Kincsem 2000 I. kötvény forgalomba hozatalakor. A Fűzfői Papír a társaság fizetésképtelenségéről is dönt januári rendkívüli közgyűlésén.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!