Az amerikai futures indexek most enyhe csökkenést mutatanak. Az Ericsson a vártnál mgasabb tavalyi profitról számolt be, ám egyúttal bejelentette, hogy kiszáll a mobiltelefon-gyártásból. Itthon az utolsó negyedévben tovább csökkent a munkanélküliség. A TVK bejelentette, hogy az Amerwind B. V. felmondta a BorsodChemmel kötött szerződést, amelynek értelmében megvette volna a BorsodChemtől annak 7,5 százalékos TVK pakettjét. A Csopak Rt. arra készül, hogy 250 millió forinttal csökkentse alaptőkéjét. Az Eravis Rt. eladta négy fővárosi szállóját.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!