A tegnapi meredek zuhanás után kismértékű emelkedéssel zárta a kereskedést ma a Nikkei 225. Az amerikai tőzsdék zárva tartása miatt csak az európai tőzsdék voltak iránymutatóak. Júliusban 0,1 százalékkal estek a német kiskereskedelmi eladások az előző hónaphoz képest. Óvatosan nyitott a forintpiac, a 256/257 volt a nyitóárfolyam, ez a sáv erős oldalán 7 százalékos eltérés a középtől. Állítólagos lengyel lapértesülések szerint a PKN-ért folytatott harcból a Mol és az OMV közül az utóbbi került ki győztesen. A hírek szerint az osztrákok 30 zlotyt fizetnek részvényenként. A befektetési alapkezelők felfüggesztették azon alapok befektetési jegyeinek forgalmazását, amelyek amerikai papírokat is tartalmaznak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!