DÉLI ÖSSZEFOGLALÓ

Kissé enyhült az európai tőzsdék vesztesége a nyitáshoz képest. A CAC és a DAX 1,21, a DAX 0,6 százalékos mínuszban van. A BUX 15 pontos mínuszban 7060 ponton áll. A dollár négyéves mélypontra esett az euróval szemben, egy euró 1,1026 dollár.
NAPI Online, 2003. március 7. péntek, 12:01
Fotó:

Emelkedett a Mol, esett az OTP, kicsit süllyedt a Matáv és a Richter. A forint 11,25 százalékon áll a sáv erős oldalán, egy euró 245 forint.
Bár minden jel arra utal, hogy Franciaország és Kína mellett Oroszország sem adná áldását a Szaddám ellen ENSZ-felhatalmazással megindítandó támadásra, Moszkva nem hisz vétója erejében: evakuálja állampolgárait Irakból.

A J.P. Morgan felminősítette a Nokiát és a Deutsche Telekomot.

Az OMV ma bejelentette, hogy 4,5 millió hordó olajegyenértékesnek megfelelő méretű olaj-és gázmezőt találtak az alsó-ausztriai Weinviertel körzetében. Ilyen nagy találatra 25 éve nem volt példa Ausztriában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK