A piacok kedvét nem rontotta el, hogy a német Ifo-index a vártnál sokkal rosszabbul alakult, októberben 97,2 ponttal elérte éves minimumát a szeptemberi 98 pont után. Elemzők szerint az Ifo index alakulása azoknak ad érveket, akik szerint az Európai Központi Banknak (ECB) egyelőre nem kellene kamatot emelnie. Magyarországon szeptemberben 6,4 százalékkal csökkent az ipari termelés az előző, nagy fellendülést mutató hónaphoz képest. Éves összehasonlításban 5,1 százalékos növekedést mutatott ki a KSH. A bécsi székhelyű S&T System Integration und Technologie Distribution AG. rendszerintegrátor 100 százalékos részesedést vásárolt a budapesti központú INnet Kft.-ben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!