A dollár-euró árfolyam 0,8665-on, a jen-euró árfolyam pedig 110,93-on áll. Rövidesen kiderül, változtat-e az Európai Központi Bank a jelenleg 4,75 százalékos irányadó kamatán – elemzők szerint ez nem valószínű. A BUX ellenáll az európai nyomásnak, most 26 pontos emelkedést mutat, ami mögött alighanem az áll, hogy a Fitch is A kategóriába emelte a magyar szuverén devizaadósság besorolását. Az indexet a Mol 200 forintos emelkedése húzza, a Matáv a rossz kezdés után már csak -5 forinton áll, a technológiai papírok viszont esnek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!