A Matávra továbbra is jelentős eladói nyomás nehezedik, árfolyama 1061 forint (-62 forint). A Matáv visszaesése nem feltétlenül, vagy nem kizárólag a gyorsjelentésnek tudható be: a külföldi tőzsdéken sem állnak sokkal jobban a távközlési részvények. Az OTP tegnapi záróárán van, a Richter viszont óriási kereslet mellett emelkedett 500 forinttal. Az OTP-Postabank friggyel kapcsolatban egyre óvatosabb nyilatkozatok látnak napvilágot, az OTP egy hónapon belül megteszi viszont a szlovák akvizícióval kapcsolatos bejelentését. Osztrák lapértesülés szerint a Lukoil megvette az Avantit, amely egy osztrák cég és számos országban benzinkúthálózatot üzemeltet. A Lukoil tervei szerint 3000-re szeretné növelni európa-szerte Avanti-kutak számát.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!