Idén az első kilenc hónapban 2,93 milliárd euró volt a külkereskedelmi áruforgalmi mérleg hiánya, 860 millió euróval több az egy évvel korábbinál – jelentette a KSH. A német fogyasztói árindex hó/hó alapon 0,2 százalékkal nőtt októberben - szemben a statisztikai hivatal előzetes jelentésében álló 0,3 százalékkal - éves összehasonlításban pedig 2,4 százalékkal. Az OMV 241,2 millió euró nettó nyereséget ért el az idei első 9 hónapban az egy évvel korábbi 120,6 millió után. A British Telecom csak 471 millió font adózás előtti nyereségre tett szert üzleti éve második negyedében az egy évvel korábbi 890 millió után, de az elemzők legfeljebb 440 millió fontra számítottak. Az osztrák Erste Bank a januártól szeptemberig tartó időszakban 137,1 millió euró adózott eredményt ért el, 22 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. Szerző: -
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!