A vezető részvények közül a Mol és a Richter állt csak jobban a pénteki zárószintjénél. Az előbbi 0,3 százalékkal emelkedett, papírjai 14 685 forinton forogtak, míg az utóbbi 0,2 százalékkal erősödött és 4460 forinton kereskedtek a részvényeivel. Ezzel szemben a Magyar Telekom 0,2, az OTP 0,4 százalékos esésben volt, részvényeik 408 illetve 5702 forintot értek.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!