Délnek indult az USA

Mínuszokkal kezdték a kereskedést a hét utolsó napján a tengerentúli tőzsdék.
NAPI, 2013. január 11. péntek, 16:03
Fotó: Napi.hu

Hiába számolt be a vártnál jobb eredményekről a bankóriás Wells Fargo, a kereskedőket sokkal jobban érdekelte, hogy Kínában a tavaly decemberi infláció hét hónapja nem látott magasságokba szökött, így eséssel indultak a tőzsdék. A Dow Jones ipari átlaga 0,15, a Nasdaq 0,09, míg a S&P-500 0,21 százalékot esésben állt a kereskedés első fél óráját követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK