Délnek indult Budapest

Rosszul kezdődik a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2013. november 19. kedd, 09:20
Fotó: Napi.hu

Kevesebb mint 20 perccel a nyitás után már 0,6 százalékos mínuszban állt a BUX index, az esésből a blue chipek mindegyike kivette a részét: az OTP 0,9, a Mol 0,3, a Magyar Telekom 0,4, míg a Richter 0,8 százaléknyival állt tegnapi záróértéke alatt.

A forgalmat tekintve a Richter vezet 135 millióval, az OTP a második 105 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokát a Magyar Telekom foglalja el 12 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK