Délnek indult Budapest

Egyelőre a negatív tartományban a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. május 13. szerda, 11:22
Fotó: Napi.hu

Bő két órával a nyitás után 22414,66 ponton állt a BUX, ami a nyitáshoz képest 0,5 százalékos mínuszt jelent. Nem meg a blue chipeknek sem, hiszen egyedül az OTP állt ekkor pluszban, mégpedig 0,8 százalékkal. A Magyar Telekom 0,7, a Richter 1, míg a Mol 1,5 százalékos mínuszt volt kénytelen elkönyvelni.

A forgalmat nézve a Mol állt az első helyen 1,2 milliárddal, az OTP volt a második 752 millióval, a képzeletbeli dobogóra pedig a Richter fért fel 661 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK