Délnek vette az irányt az OTP

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a keddi záróértéknél ingadozik, a magyar blue chipek közül az OTP lefelé indult, míg a Mol emelkedik.
Napi.hu, 2014. június 18. szerda, 10:07
Fotó: Napi.hu

A BUX 10 órakor a keddi záróértéken, 18 696 ponton állt. A blue chipek vegyesen kezdték a napot: az OTP éa a Richter gyengélkedik, a Mol és a Magyar Telekom erősen kezdte a napot.

Az OTP 0,1 százalékkal 4476 forintra gyengült, a Richter 1,3 százalékkal járt az előző napi zárószintje alatt, ami 4115 forintos árfolyamot jelent. Ezzel szemben a Mol 0,7 százalékos emelkedéssel 12 600 forinton forgott, a Magyar Telekom papírjaival pedig a keddi záróértékhez képest 0,6 százalékkal magasabb értéken, 331 forinton kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

nemhiszem, 2014.06.18 10:51

@Blama: szemléletük szerint a negatív nyereség is nyereség.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Blama, 2014.06.18 10:19

Ez legalább mozog.

De a Nemzet, a Mindenkinél Jobb Tulajdonos, a Legjobb Érzékű Piaci Szereplő, a Rossz Üzletet Nem Kötő által megvásárolt MOL pakett 12600 Ft-on áll.

Ez nagyon jó ár, közel a fele a Nemzet ( a többit most nem írom le újra ) által fizetett árnak.

Ez az Igazi Nagy nyereség!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html