Az FTSE-100 0,1, a DAX 0,3 százalékkal gyengült, a CAC-40 stagnált, a Stoxx Europe 600 indexe pedig 0,3 százalékkal esett. A periférián a milánói FTSE MIB indexe 0,1 százalékkal erősödött, a madridi IBEX-35 0,3 százalékkal esett.

Szerdán piacmozgató makroadatok nem várhatóak, de a tőzsdei hangulatra továbbra is rányomhatja a bélyegét a skót népszavazás miatti aggodalom, illetve az ukrán helyzet, miután luhanszki szeparatisták már újra azt pedzegetik, hogy a tűzszünet nem fog sokáig tartani.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!