Az irányadó index tanúsága szerint Budapesten már tegnap este véget ért a medvepiaci rally, ma pedig újra délnek mentek az indexek. A BUX a nyitást követő első fél órában erős kilengésekkel, ám szigorúan a tegnapi záróértéke alatt legalább 70 ponttal hullámzott, jelenleg 20 989 ponton áll (tegnap 21 118 ponton fejezte be a kereskedést). A Molt 0,3 százalékos csökkenés után 19 300 forinton jegyzik. Az OTP megint mélyen bezuhant a 6800-as sáv alá; a bankpapír árfolyama tegnapi záróértékéhez képest 1,4 százalékkal 6778 forintra esett vissza. A Magyar Telekom 1 százalékos mínuszban 765 forintot ér. A Richter annak ellenére emelkedik, hogy a Cashline elemzői tegnap meglehetősen pesszimista elemzéssel illették a papírt. A nagyobbik gyógyszeripari cég részvényei 0,4 százalékos emelkedés után továbbra is bőven 30 ezer forint fölött forognak. A jegyzés 32 190 forinton áll. Kisebbik szektortársa, az Egis 5 millió forintnál alacsonyabb forgalom mellett 2,6 százalékos mínuszban áll; árfolyama 14 900 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!