A Delta Systems tagja lett annak a mintegy 250 hazai vállalatnak, amelyek NATO beszállítói képességgel rendelkeznek.

A Honvédelmi Minisztérium határozata alapján a Delta Systems, a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata minősített NATO beszállító vállalattá vált. Ennek értelmében a cég a jövőben részt vehet a NATO Biztonsági Beruházási Program keretében meghirdetett beszerzési eljárásokon, amelyek „NATO nem minősített” szintnél, illetve a megfelelő feltételek megléte esetén „NATO Korlátozott” minősítési szintnél nem magasabb szintű adatokhoz való hozzáférést foglalnak magukban.

„A NATO Beszállítói cím elnyerésével a Delta Systems számára megnyílik az út a védelmi ipar területéről érkező megbízásokra. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a közel 30 évnyi rendszerintegrátori tapasztalatunk, valamint a hálózati megoldások és komplex informatikai fejlesztések terén mutatott kompetenciánk elnyerte a Honvédelmi Minisztérium elismerését” – kommentálta a bejelentést Vidra László, a Delta Systems ügyvezető igazgatója.

A NATO Beszállítói cím elnyerésével olyan termelő és szolgáltató cégek is megbízáshoz juthatnak a védelmi ipar területén, melyek alapvetően nem foglalkoznak katonai termékekkel és szolgáltatásokkal. A sikeresen pályázó gazdálkodó szervezetek – az anyagi nyereségen túl – értékes nemzetközi referenciát, tartós üzleti kapcsolatokat szerezhetnek olyan partnerekkel, melyek megbízhatóságát a NATO mindenkor szavatolja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!