A reggeli rossz hír után mozgósították magukat a befektetők a bankközi devizapiac forint szekciójában, ám főleg eladták a hazai fizetőeszközt, így napközben 253,40 forintot is született kötés az euróra. A délután aztán némi korrekciót hozott, így öt óra körül már csak 252,70/90 forinton forgott az uniós valuta. A kamatemelési várakozások délelőtt még a dollár malmára hajtották a vizet: a zöldhasú 210,30 forinton is járt, ám a délutáni meredek visszaesés következtében 209 forint alá került a kurzus, s már csak 208,80 forinton születtek kötések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!