Ma a világ összes tőzsdéje az átfogó munkanélküliségi adatot várja, ami fél háromkor érkezik. Addig kivárás jellemezheti a tőzsdéket, majd folytatódhat az emelkedés - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Kicsit látszik, hogy kifulladt az emelkedés, de ez nyugodtan lehet egy erőgyűjtési szakasz a további emelkedés előtt.
Hétfőn a Labor Day miatt nem lesz kereskedés Amerikában, így igazán keddtől várható, hogy visszatér az élet a parkettre, ekkor már tényleg vége a nyárnak és vélhetően addigra jön vissza a forgalom is.
Az OTP számára az ötezer forintos szint leküzdése a feladat, ezzel egyelőre nem tudott megbírkózni, de ma vagy jövő héten újra próbálkozhat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!