A Heineken bejelentette, hogy 2003. október 15-én, a Heineken Inernational B.V.-n keresztül a Heineken N.V. megszerezte a Getränke-Beteiligungs-AG részvényeinek 79,8 százalékát. Az OTP Bank Rt. pénteken a tőzsdén kívüli kereskedelemben értékesített 597 757 darab törzsrészvényt Az MNB támogatja a kormány célkitűzését, miszerint csatlakozni kíván 2004-ben az ERM II-höz, 2008-ban pedig az eurózónához - áll Járai Zsigmond MNB-elnök nyilatkozatában BÁT: a több napja tartó limit mértékű áremelkedést követően felszabadították a novembertől márciusig terjedő lejáratokat. A pénteki tőzsdenapon 3350-3900 forint között emelkedtek az olajos mag jegyzései Az Inter-Európa Bank Rt.-nál a felügyelőbizottság 2003. október 17-i ülésén Fehér Ákos - FB-tagságának fenntartásával - lemondott fb-elnöki tisztségéről. Az fb-tagok közül Walter Cernoia urat, a SanPaolo-IMI Internazionale S.p.A. vezérigazgatóját választották meg elnökül. A magyarországi befektetési alapkezelők által kezelt vagyon összege 4,5 milliárd euró, míg ez összeg az EU-tag Portugáliában 20 milliárd euró, Ausztriában 90 milliárd euró - hangzott el a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) sajtótájékoztatóján. Nyereséggel zárta üzleti éve első negyedévét a Gazprom, szemben az egy évvel korábbi veszteséggel - jelentette be a világ legnagyobb földgáztermelője.A nettó profit 55,87 milliárd rubel (1,86 milliárd dollár) lett az egy évvel korábbi 4,33 milliárd rubel veszteség után, nemzetközi számviteli szabványok (IAS) szerint számolva. Az üzemi eredmény 47,8 milliárdról 74,8 milliárd rubelre nőtt, mindez 232,25 milliárd árbevétel mellett (bázisidőszak: 173 milliárd). A Malév a jövőben sem kíván fapados légitársaságként működni, de a piaci folyamatokat érzékeli, és elébe kíván menni a változásoknak - jelentette ki Sándor László, a társaság elnök-vezérigazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!