Kettő óra előtt néhány perccel már ismét fél százalék körüli csökkenést mutatott a BUX index, 17 224 pontra esett, holott délelőtt még a pozitív tartományban is képes volt látogatást tenni a mutató. A lemorzsolódásban az OTP jár az élen, a bankrészvény árfolyama 0,8 százalékkal 3424 pontra csúszott vissza. A Mol 0,2 százalékkal lett olcsóbb, 16 855 forint, a Magyar Telekom 0,7 százalékkal esett, 429 forintig. A Richter ismét becsúszott 37 000 forint alá, 36 930 forintig. 2 százalékkal esik az E-Star és az Állami Nyomda is, előbb 603, utóbbi 400 forintra. A forgalom az azonnali piacon nem éri el a 2 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!