A Démász első féléves gyorsjelentését ismertető sajtótájékoztatón Lehoczky Gábor, a vállalat pénzügyi igazgatója elmondta, hogy az osztalék reálértékének megőrzése a cél, s erre jó esély is van. Lehoczky megemlítette, hogy bár jó negyedévet zárt a cég, területükön egyre nagyobb problémát jelent a bűnözés növekedése: a vezeték- és trafóolaj-lopásokból eredő kár a jelenlegi 275 millió forintról az év végére akár 500 millió forintra is nőhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!